Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Szennyvízátemelő telepek

Átemelő telepek alkalmazását ott javasoljuk, ahol egyszerre több WC és egyéb fogyasztó szennyvizének átemelését szeretnék nagy üzembiztonsággal megoldani.

Általánosságban 3-4 WC felett már költséghatékonyabb tud lenni az átemelő telep beruházása, mint a vécénként telepített darálós WC megoldás.

Az átemelő telep hely igényét és elhelyezését figyelembe kell venni, hogy a rákötött vécéknek és fogyasztóknak a szennyvize gravitációs lejtéssel el tudjon jutni az átemelő telepig valamint, hogy a kompakt átemelő telep elférjen és bejuttatható legyen a tervezett helyére.

A Grundfos új terméke az Unolift és Duolift kompakt átemelő telepei 270 literes és 540 literes tartályait az alkalmazási területnek és a keletkezett szenny(ezett)víznek megfelelő 1 vagy 2 szivattyúval is szerelhető. A 270 literes tartály is szerelhető 2 szivattyúval. A beszerelhető szivattyúk: (két szivattyú esetén csak azonos szivattyúkkal) CC, KP, AP, SEG,

A megvalósítandó célnak megfelelő termék összeállítás megtervezése érdekében keresse kollégáinkat!

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani