Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Online gépregisztráció

Gratulálunk a sikeres döntésedhez, hogy SANIPUMP darálós WC-t vásároltál!

Szeretnénk megerősíteni abban, hogy jól választotál, amikor a SANIPUMP mellett döntöttél, hiszen

3 év garanciát kapott a kötelező 1 év helyett

az online regisztráció nem veszik el, mint egy garancia jegy

a +1 év jótállás valójában egy kb 10 e Ft-os kedvezmény

további kedvezményekre jogosítja fel WC papír és tisztítószer vásárlása esetén

Köszönjük a vásárlást, amellyel hozzájárultál egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás további sikereinek eléréséhez!

A Sanipump Magyarország egyik legnagyobb darálós WC forgalmazója, több mint 4.000 elégedett ügyféllel

Ne feledd a 3 év EXTRA Garancia feltétele a termék regisztrálása a weboldalunkon, a vásárlást követő 28 napon belül!

Ez megteheted Te is vásárlóként az alábbi gombra kattintva vagy rábízhatod ezt is a beszerelést elvégző regisztrált Sanipump szerelőre.

3 ÉV EXTRA GARANCIA feltételei a SANIPUMP darálós WC-kre!

Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden SANIPUMP darálós WC-re!

Tekintve, hogy gépeink magas minőségű anyagokból, valós szerviztapasztalatok alapján fejlesztve készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át cégünk a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal.

Így biztos lehetsz abban, hogy termékünk vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondod vele!

Darálós WC készülékek esetén bizony előfordul, hogy a nem megfelelő felhasználás, a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása miatt meghibásodik a termék. Ezekben az esetekben nem jár a garanciális javítás és bosszús vagy csalódott lehetsz.

Mi ezt megértjük és ezekre az esetekre vezetjük be az EXTRA garancia szolgáltatásunkat.

Az EXTRA garancia szolgáltatás keretén belül akár ingyenesen, vagy rendkívül kedvező áron vállaljuk azon a SANIPUMP darálós WC készülékek javítását, amelyek meghibásodása nem garanciális.

Ez természetesen nem mentesít a megfelelő gépválasztástól, telepítéstől és használattól, de ha megtörtént a baj, mi segítő jobbot nyújtunk a vásárlóval való jó kapcsolat és márka jó hírének megőrzése érdekében!

A garancia a gyártási és az összeszerelési hibákra vonatkozik, az irreális túlterhelésből, a dugulás következtében törtében felmerülő meghibásodásokból, nem megfelelő felhasználásból és üzemeltetésből a telepítési és üzemeltetési utasítás figyelmen kívül hagyásából eredő meghibásodásokra és azok következtében tönkrement alkatrészekre nem. Gépregisztráció folyamán, utóbbi esetek megelőzése érdekében kérünk fotókat a beépített termékről, hogyha valami nem teljesen szakszerűen lett kiépítve és ez befolyásolja a készülék élettartamát, azonnal tudjunk segíteni!

A 3 év EXTRA garancia szolgáltatás feltétele a darálós WC-knek a vásárlást követő 4 héten belüli regisztrálása az itt is elérhető regisztrációs oldalon.

A SANIPUMP darálós WC gépeket szerződött partnereinktől javasoljuk beszerezni, mert a gépregisztrációt csak ebben az esetben tudjuk garantálni. A 3 év EXTRA garancia nem vonatkozik a garancia jegyen feltüntetett eseteken kívül a beazonosíthatatlan és hiányos dokumentumú gépekre. Csak a regisztrációhoz szükséges minden adat hiánytalan megadásával tudjuk a visszaigazoló e garanciajegyet küldeni.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a SANIPUMP Extra Garancia kizárólag a Magyarországon vásárolt SANIPUMP darálós WC gépekre érvényes!

Kérjük mielőtt interneten darálós WC gépet rendelsz bármely cégtől, győződj meg arról, hogy az eredeti SANIPUMP készülék és nem csak ahhoz hasonló egyéb másolati termék. Továbbá győződj meg róla, hogy magyarországi garanciajegyet és számlát adnak és a készüléket Magyarországon hozták forgalomba.

A látszólag magyar oldalakat néhány esetben Romániából, Szlovákiából üzemeltetik és gyenge minőségű gyanúsan olcsó készülékeket értékesítenek.

A SANIPUMP Extra Garancia szolgáltatást külföldről való vásárlás esetén nem tudod igénybe venni, mert az adott ország feltételei lesznek érvényesek.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a SANIPUMP Extra Garancia kizárólag a Magyarországon vásárolt SANIPUMP darálós WC gépekre érvényes!

Kérjük mielőtt interneten darálós WC gépet rendelsz bármely cégtől, győződj meg arról, hogy az eredeti SANIPUMP készülék és nem csak ahhoz hasonló egyéb másolati termék. Továbbá győződj meg róla, hogy magyarországi garanciajegyet és számlát adnak és a készüléket Magyarországon hozták forgalomba.

A látszólag magyar oldalakat néhány esetben Romániából, Szlovákiából üzemeltetik és gyenge minőségű gyanúsan olcsó készülékeket értékesítenek.

A SANIPUMP Extra Garancia szolgáltatást külföldről való vásárlás esetén nem tudod igénybe venni, mert az adott ország feltételei lesznek érvényesek.

Regisztrálok a 3 év garanciáért!

(A regisztráció átlagosan csupán 3-5 percet vesz igénybe.)

Kosár
0