Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy vállalati RENDEZVÉNY MIATT 2024.06.05-2024.06.07 között irodánk ZÁRVA tart. Kollégáink nem lesznek elérhetőek! Köszönjük megértésüket!

Darálós WC szerviz

Elromlott a darálós WC-d? Hangosabb lett? Csak búg?
HÚZD Ki a készüléket az elektromos CSATLAKOZÓBÓL és HÍVJ MINKET! Azonnal válaszolunk, 24 órán belül kimegyünk és garantáltan megoldjuk a problémád!

NON-STOP HÍVHATÓ SZERVIZÜNK SZÁMA: 06-1-285-79-77

Fontos információ tárcsázás előtt: a gyorsabb ügyintézés érdekében készítsd elő garancia jegyed/számlád vagy próbáld meg leolvasni a gép típusát! Ha nem találsz rajta semmilyen adattáblát, készíts róla képet és küldd el e-mailben (info@wcdaralos.hu) vagy SMS-ben/Viber-en ide: +36704189396

MIÉRT PONT MINKET HÍVJ?

4 ok, amiért hálás leszel magadnak, ha minket választasz:

Szupergyors problémamegoldás

Mivel minden saját raktárkészletünk van a szükséges alkatrészekből és termékekből, így nem kell várni a beszerzésre.

Cseregépet biztosítunk

Ha a helyszínen valamiért nem javítható a készülék, akkor a javítás idejére cseregépet biztosítunk.

Garanciális jogkörrel javítunk

A Grundfos, Wilo, Dab, Tecma és Sanipump készülékeket garanciális jogkörrel tudjuk javítani.

Megbízható, profi szakemberek

Kollégáink szakmai tapasztalata összességében az egyik legtöbb a piacon! Piacvezetők között állunk Magyarországon.

Van valami garancia arra, hogy elégedett leszek?

A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek SOHA nem isznak munka közben (de még munkán kívül is maximum ünnepekkor koccintanak), ezért biztos lehetsz benne, hogy garantáltan a munkájukra fognak figyelni.

A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek NEM dohányoznak, pláne nem munka közben! Nem kell attól tartanod, hogy füstös lesz utánunk a lakásod, kényelmedre maximálisan odafigyelünk!

Minden általunk beszerelt új készülékre 2 év garanciát vállalunk a hivatalosan előírt 1 éves jótállás helyett, ezzel is garantálva termékeink megbízhatóságát! Neked nincs kockázatod!

Nálunk nem kell napokat várnod a válaszokra! Legtöbb esetben már azonnal tudunk várható költséget mondani és a beszerelést akár már másnap elkezdjük! Szervizigény esetén 24 órán belül kiszállunk hozzád!

Mennyibe kerül egy javítás?

Kiszállás díja

A kiszállás díja Budapesten 7.620 Ft, Pest megyében 12.620 Ft, vidéken időhiány miatt nem tudunk vállalni szervizelést.

Állapotfelmérés

Állapotfelmérés és bevizsgálás: DÍJTALAN

Javítás díja

A javítás díja 25.000-50.000 Ft-ig terjedhet (egyszerű dugulás elhárítástól komplett motorcseréig)

Darálós WC dugulás mentesítés 24.990 Ft-tól kiszállással együtt!

Fizethetsz kártyával is

Kényelmesebbé tettük a helyszíni bankkártyás fizetés lehetőségével a számla rendezését.

Hogyan zajlik a javítás?

#1

Telefonhívásod során tanácsot adunk, rögzítjük címed,

#2

Kollégánk 24 órán belül házhoz megy, megvizsgálja a készüléket,

#3

Amennyiben lehetséges, megjavítja a helyszínen,

#4

Ha szükséges, beviszi a szervizbe, ekkor cseregépet biztosítunk,

#5

Kollégánk visszaszereli a készüléket és üzembiztosan átadja.

A piacon lévő összes modellre fel vagyunk készülve!

Nem csak az általunk forgalomba hozott, de a piacon lévő összes modellt rövid időn belül szervízeljük legyen az Grundfos, DAB, Wilo, Actana, Waterflash, Cerit, Crebroyer, ABS, Sanipump, Saniplast, Sanisplit, FLU, TECMA, Ceramica Italia…

Ráadásul a Grundfos Sololift 3-0, Sololift 4-2, Sololift+ modellcsalád illetve a Multilift, Liftaway, és a legújabb Sololift2 modellcsalád garanciális szervizelésére is jogosultak vagyunk!

Továbbá a Grundfos mellett Wilo, Dab, Tecma és Sanipump készülékeket is tudjuk garanciális jogkörrel javítani.

Mit mondanak korábbi Ügyfeleink?

Meggyőző, felveszem a kapcsolatot és időpontot foglalok!

4 terület, melyekben számíthatsz ránk

Darálós WC garanciális javítás

Mikor javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat?

Darálós WC
dugulásmentesítés

Mikor javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat?

Darálós WC szerelés, javítás, karbantartás

Ezt a szolgáltatásunkat főként mechanikai hibák esetén javasoljuk:

Darálós WC telepítése, cseréje

Mikor javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat?

7 tipp, hogy mire figyelj oda szerviz választásakor

Duguláselhárítóknak darálós wc-t javítani szigorúan tilos és életveszélyes!

Nem értenek ezekhez a rendszerekhez nincs hozzá megfelelő szakképesítésük, nem tudják a helyes szétszedési és összerakási sorrendet sem. Egy duguláselhárító több kárt csinál, mint hasznot. Gondolj bele itt víz és áram találkozásáról van szó! Ne bízd kontárra! Csak erre szakosodott szakszervizt válassz!

Óvakodj a kiszállási díj mentes cégektől!

Kifejezetten szeretnénk felhívni a figyelmet a rövidéletű cégekre, akik állítólag mindenhez értenek mindent meg tudnak javítani és még kiszállási díjuk sincs! Legalábbis azt állítják, azonban a végén a javítási vagy munkaköltségen igencsak erősebben fog a ceruzájuk. Nekik is kell autót üzemeltetniük, tankolniuk, parkolást fizetniük stb. így egyszerűen képtelenség ingyen kiszállni. Sok panaszt hallottunk, miszerint egy 15.000 Ft-os javítás kiszállással együtt 50.000 Ft-ba került a végén olyan cégnél, akinél állítólag nem is volt kiszállási díj…

Vigyázz a készülékedre, ha elviszik a szervizbe!

A készülékeket sok esetben be kell szállítani szervizbe. Ez tény, vannak olyan jellegű javítások, amik szigorú feltétekhez kötöttek és csak szervizben végezhetőek, de ilyenkor se fizess előre, csak ha visszahozták és ismét üzemel a berendezés! FONTOS! Mindig alaposan figyeld meg, hogy ugyanazt a gépet kapod e vissza mint a sajátod! Sajnos hallottunk olyan esetről, amikor kicserélték az ügyfél pár hónapos készülékét egy több éves gépre… A gyártási sorszámból könnyen kiderül nem akarnak e átverni.

Soha ne fizess el nem végzett munkáért!

Sokan panaszkodnak olyan szélhámosokra, akik jó megjelenéssel komolynak tűnő „szöveggel” beleöntenek speciális szereket a WC-be, mondván az majd megold minden problémát, de legalább 2 óráig ne húzza le. Mi történik? Semmi! Egy csapágy vagy kapcsoló problémát nem old meg semmilyen lefolyó tisztító! 2 óra múlva ők már messze járnak a pénzeddel! A telefont persze nem veszik fel!

Ne fizess többet a javításért, csak azért mert drágább a készüléked!

Hallottunk olyan cégről is, aki beazonosítja az ügyfél darálójának márkáját, hogy az újonnan 180 e Ft volt, ezek alapján pedig annak a dugulás elhárítása 50 e Ft. Valójában azonban NINCS akkora különbség, hogy a 80 e Ft-os gépet annyival könnyebb lenne javítani, mint a 180 e Ft-ost, tehát indokolatlanul kérnek többet a javításért!

Ne hagyd, hogy kontárok nyúljanak a darálós wc-dhez!

Tipikus hiba, hogy olyan emberek nyúlnak a WC-hez akik azt hiszik értenek hozzá. A dugulás elhárítók például gyakorta belenyomják a darálós WC-be a spirált, ezzel pedig javíthatatlanul tönkreteszik a járókereket/ szivattyúlapátot, késeket, kilyukasztják a gumiaknát stb. Mindezek után tájékoztatják az ügyfelet, hogy nem sikerült megjavítani a WC-t, hívjanak olyan szerelőt aki erre szakosodott. Természetesen ekkorra már tönkretették a gépet, ráadásul a markukat is tartják! Nekik egy próbát megért…

Ne fizess olyannak a javításért, aki nem akar számlát adni!

A számla maga a számon kérhetőség garanciája. Ha valaki nem akar számlát adni, az azt jelenti, hogy nem akar felelősség vállalni a munkájáért, tehát nem végezte azt jól el. Ki akar egy olyan szerelőnek fizetni aki nem bízik a saját munkájában sem?

Ha bővebben érdekel a téma,
olvasd el az összefoglaló ebook-unkat:

10+2 tanács, hogyan válassz darálós wc szervizt

Töltsd le teljesen ingyenesen az e-bookot, melyben összeszedtük, hogy hogyan válassz darálós wc szervizt anélkül, hogy kockára tennéd saját és családod életét, vagy ráfizetnél 100.000 Ft-ot a látszólag olcsó, de kókány szerelés javításár

HÍVJ MINKET BÁTRAN NON-STOP HÍVHATÓ SZÁMUNKON: 06-1-285-79-77

Fontos információ tárcsázás előtt: a gyorsabb ügyintézés érdekében készítsd elő garancia jegyed/számlád vagy próbáld meg leolvasni a gép típusát! Ha nem találsz rajta semmilyen adattáblát, készíts róla képet és küldd el e-mailben (info@wcdaralos.hu) vagy SMS-ben/Viber-en ide: +36704189396

VAGY FOGLALJ IDŐPONTOT

#1 LÉPÉS

Töltsd ki az űrlapot

#2 LÉPÉS

Szervizvezetőnk felveszi veled a kapcsolatot

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani