Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

WC Papír, tisztítószer

Darálós WC hosszútávú hibamentes működéséhez elengedhetetlen a jól megválasztott WC papír és folyamatos preventív jelleggel történő lerakódásgátlás.

A darálós WC készülékek és a háztartási vízátemelő berendezések egyaránt érzékenyek a bennük az idő elteltével felgyülemlett zsír, zsírkő, vízkő és húgykő szennyeződésekre.

Ezen szennyeződések a berendezések egyes alkatrészeinek idő előtti elévüléséhez és hibás működéshez vezethetnek. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb készülék vezérlése a felgyülemlett szennyeződéstől nem megfelelően érzékeli a vízbefolyást, így vagy nem kapcsolja be vagy nem kapcsolja ki a benne lévő átemelő egységet.

Javasolt tehát már a használatba kerüléstől kezdve preventív jelleggel olyan tisztítószerek alkalmazása, amelyek meggátolják vagy esetlegesen eltávolítják az ilyen jellegű lerakódásokat úgy, hogy közben a gépben lévő érzékenyebb alkatrészeket sem károsítják.

A Sanipump elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért az általunk javasolt tisztító és karbantartó szerek mindegyike természetes, biológiailag lebomló anyag és nincsenek káros hatással a környezetre!

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani