Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

PVC cső, idom, ragasztó

A darálós WC készülékek és háztartási kisátemelő berendezések helyes és szakszerű telepítésénél csak merev falú és fix kötésű csőrendszert szabad alkalmazni. Ilyen lehet például a Geberit PE-HD rendszer vagy a sokkal olcsóbb és speciális gépet nem igénylő PVC-U rendszer, amely az uszodatechnikában is használt ragasztott nyomó PVC csövekből és az hozzá tartozó ragasztott nyomóidomokból áll.

A csöveket, az idomokat és a hozzá tartozó oldószeres ragasztót is nyomásra és nem gravitációs elvezetésre tervezték. A hagyományos gumitokos lefolyó PVC rendszer és a HT PP rendszer valamint a flexibilis lefolyó csövek nem alkalmasak a darálós WC készülékek által kifejtett nyomás tolerálására. A gumitokos idomok 0,5 Bar maximális nyomást képesek elviselni.

A darálós WC szivattyúja közel 1 Bar nyomást fejt ki, így könnyen előfordulhat, hogy a darálós WC szétnyomja a szakszerűtlen lefolyó csöveket, amelyek komoly károkkal, ázással és igen nagy kosszal járhatnak, ezért javasoljuk az alább megtalálható elemekből a nyomó PVC rendszert kialakítani.

Ezek a termékek megtalálhatóak a Bauhaus barkácsáruház lánc polcain is!

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani