Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Gyakori kérdések a darálós wc-kről

Az alábbiakban láthatod a folyamatosan bővülő kérdések-válaszok összeállításunkat a darálós wc-kről és szervizelésükről.

Ez szubjektív megítélés, de nem hangosabb egy kávéfőzőnél vagy turmixgépnél. Egy helyes telepítésnél hangosabb a láncos „Dömötör” WC tartály öblítésével járó hang, mint a daráló hangja!

Igen! A 0612857977 telefonszámon 0-24 órában hívható, jól szervezett és ügyfélbarát szervize van a SANIPUMP-nak.

Gyorsan és tisztán dolgoznak a szervizes kollégáink, maximálisan rendelkezünk a technikai és tudásbeli feltételekkel! Minden részében környezet barát módon végezzük munkánkat, igyekszünk 1 napon belül megkezdeni a javítást és 1-2 napon belül megjavítani a berendezést! Kattints ide és nézd meg a részleteket!

Igen. Bérleti díj nélkül, letéti díj megfizetése mellett tudunk cserekészüléket biztosítani. Raktárunkban nagy számban áll rendelkezésre cseregép, így ha szükséges tudunk biztosítani a szervizelés idejére készüléket. Kattints ide és nézd meg a részleteket!

Igen! Kollégáinknál van mobil POS bankkártya olvasó, illetve üzletünkben is van lehetőség bankkártyával fizetni az ott megvásárolt készülékekért.

Jogszabályi előírásoknak megfelelő magyar cégről kiállított 27%-os ÁFA tartalommal rendelkező Forintban kiállított elektronikus e-számlát küldünk, a helyszíni javításoknál e-mailben!

2 év lenne a jogszabályban lévő kötelező jótállás, de a Tecma és Sanipump termékekre 3 év jótállást vállalunk a gépregisztráció kitöltésével. 

Nem, nem feltétele a garanciának, hogy a szakszerviz építse be vagy helyezze üzembe a darálós WC-t, „lakossági dobozos termék”, ezt bárki elvégezheti.

DE a szerelésnek meg kell felelnie a szerelési és üzemeltetési utasításban leírtaknak, a jótállás nem vonatkozik a helytelen telepítésből származó meghibásodásokra! A beépítési útmutatók megtekintéséhez kattints ide!

A gyártók biztosítják a javításokhoz és karbantartásokhoz szükséges alkatrészeket! A darálós WC alkatrészek megtekintéséhez kattints ide!

Darálós WC gyártótól függetlenül javasolt, hogy a darálós WC készüléket csak garantáltan 100% cellulóz alapanyagú és csakis WC papírral üzemeltessenek! Kattints ide a Speciális darálós WC toalettpapír megtekintéséhez!

Két fő lerakódás és szennyeződés fordulhat elő egy kisátemelőben. A húgykő/vízkő lerakódás és a zsír/zsírkő képződés. Mivel a szélsőségesen erős savak és lúgok károsíthatják az átemelők alkatrészeit, így mi csak a bió anyagokat javasoljuk, amik nem tesznek kárt a gumi alkatrészekben. Húgykő ellen a Septitonic terméket, zsír ellen a Septiforte terméket javasoljuk!

Az ecet károsítja a darálós WC kisátmelők gumi alkatrészeit!

A WC kagyló fertőtlenítésre nyugodtan használható az eddig is jól bevált Domestos és Flóraszept.

Nem! Minden EU szabvány hátsó kifolyású kagylónak a kiömlési magassága megegyezik minden darálós WC fogadó csatlakozási magasságával. Darálós WC telepítőkészleteket személyesen kedvezményes áron megvásárolhatja! Kattints ide a telepítő készletek megtekintéséhez!

10+2 tanács, hogyan válassz darálós wc szervizt

Töltsd le teljesen ingyenesen az e-bookot, melyben összeszedtük, hogy hogyan válassz darálós wc szervizt anélkül, hogy kockára tennéd saját és családod életét, vagy ráfizetnél 100.000 Ft-ot a látszólag olcsó, de kókány szerelés javításár

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani