Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Tudásbázis és információk

Összeszedtünk minden fontos információt, amit tudnod kell a darálós wc-kről. Ezek segítenek eldönteni, hogy milyet válassz.

IGAZ RÁD, HOGY:

DE KÖZBEN:

A darálós wc-k 5 legkedveltebb jellemzője

Nem igényel bontást ezért nem kell szétverni a lakást

Akár a falon kívüli csövön keresztül, a sarokban, a mennyezethez közel is továbbítható a szennyvíz így az sem probléma ha nincs a közelben szennyvízcsatorna. A darálós WC kis térfogatúra aprítja és sűríti az ürüléket, így nem szükséges ronda nagy csöveket beépíteni.

Pincébe, régi építésű lakásba, szobába is betehető

A darálós WC által alkalmazott aprító és tömörítő eljárás lehetővé teszi, hogy a szennyvíz akár függőlegesen, a mellékhelység/fürdőszoba szintjétől magasabban lévő szennyvíztározóba, csatornába is eljusson, bármi egyéb kiegészítő eszköz nélkül.

Kis helyen is elfér, gyorsan telepíthető

A rendszer teljesen komplett, minden működéshez szükséges eszköz elfér egy öblítőtartály méretű dobozban így gyorsan telepíthető. Semmivel több helyet nem foglal egy hagyományos WC-nél, azonban előnyeit tekintve égbekiáltó a különbség.

Szükség esetén egyszerűen áthelyezhető

Tekintettel arra, hogy az üzembe helyezése nem igényel bontást, ezért a szükség szerinti áttelepítése is egyszerűen megoldható. Alkalmi, ideiglenes WC, mosdó, fürdő létesítésére is teljesen tökéletes.

Továbbítja a mosógép, zuhanyzó, mosdó szennyvizét is

Szükség szerint akár a mosógép, mosdó, fürdő szennyvizét is rá lehet kötni, így egy teljes vizesblokk telepítésének nehézségeit képes megoldani egy kardcsapással. Elég egy darálós WC egységet telepíteni és máris megoldódott a többi rendszer szennyvízáramlása.

Hogy működik pontosan?

A darálós WC lelke egy aprítómotor, ami lehetővé teszi, hogy az ürülék és szennyvíz egy igen kis keresztmetszetű csövön keresztül igen nagy nyomással távozzon.

Elegendő egy maximum 40 mm-es műanyag cső a szennyvíz továbbítására és ezt a szennyvizet a készülék akár 100 m-nyi távolságra képes vízszintesen elpumpálni.

Amennyiben a továbbítás helye, azaz a szennyvíz főcsatorna, avagy az ülepítőgödör magasabban helyezkedik el mint a mellékhelyiség (tipikusan ilyen a pincébe szerelt WC esete) az esetben a mellékhelyiség szintjétől 7 m-es magasságig képes a darálós WC önerejéből elpumpálni a szennyvizet.

Ki, hogyan, és mikor fogja ezt beszerelni?

Ki szereli be?

Szerelőink segítenek a megfelelő berendezés kiválasztásában és teljes beépítést elvégzik. Neked nem lesz szükséged villanyszerelőre, vízvezeték szerelőre, sőt még takarítóra sem! A hosszas referencia listánk is igazolja, hogy kellő ismerettel rendelkezünk darálós WC-k beszereléséhez és tudjuk te mitől leszel a legboldogabb. Úgy kapod vissza a helységet mint előtte volt, annyi különbséggel, hogy ott lesz egy stabilan működő berendezés amire öröm lesz ránézni.

Hogyan szereli be?

Szakemberünk figyelmesen végighallgatja mik az igényeid, majd elmagyarázza Neked mi a legideálisabb megoldás. Kimegy a helyszínre, letelepíti a darálós WC-t, kiépíti hozzá a csőhálózatot, kialakítja az elektromos bekötéseket, majd beüzemeli a rendszert. Megkérdezi elégedett vagy e, ha igen, megköszöni és elmegy, ha nem akkor addig módosít még Neked jó nem lesz. Természetesen miután elment sem áll meg az élet, bármikor segít Neked később is, erre garanciát adunk.

Mikor szereli be?

NON-STOP hívható telefonszámunkon felvesszük kérésed majd 1 napon belül kidolgozzuk rá a megoldást és elkezdjük megvalósítani azt. A beszerelés egyszerűbb esetben akár 2 nap alatt megvan, így onnantól, hogy felemeled a telefont, akár 3 napon belül kész lehet a WC-d! Természetesen ha komplett vizesblokkot akarsz kialakítani, WC-vel, fürdővel, mosdóval az esetben a munkálatok egy picivel több időt vehetnek igénybe.

Nem dugul el könnyen?

A darálós WC és alapvetően az egész aprításra alapozott rendszer teljesen megbízhatóan és stabilan működik. Természetesen elpusztíthatatlan rendszer nem létezik.

Ahogyan egy tökéletesen és precízen működő svájci órát is megállíthat egy homokszem, úgy a darálós WC esetében is vannak dolgok melyek aprítására nem alkalmas, vagy ha mégis beledobjuk az csökkenti az élettartamát.

Ezek az alábbiak:

Nem hangos?

Zaj szempontjából a rendszer működése alig hangosabb mint egy hűtő amiben épp bekapcsolt a kompresszor.

Az aprító motor csak időszakosan kapcsol be, akkor amikor a szintérzékelő úgy érzi kellő mennyiségű darálandó anyag került a tartályba. Ebből kifolyólag nem dolgozik állandóan, csak időszakosan és rövid ideig ad halkan búgó hangot.

Természetesen nem árulunk zsákbamacskát! Szeretnéd élőben megnézi hogyan üzemel, mennyire csendes? Gyere el hozzánk, megnézheted, meghallgathatod bemutatótermünkben!

Címünk: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51(Nagykőrösi út Vas Gereben u. sarok)

Van valami garancia arra, hogy elégedett leszek?

A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek SOHA nem isznak munka közben (de még munkán kívül is maximum ünnepekkor koccintanak), ezért biztos lehetsz benne, hogy garantáltan a munkájukra fognak figyelni.

A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek NEM dohányoznak, pláne nem munka közben! Nem kell attól tartanod, hogy füstös lesz utánunk a lakásod, kényelmedre maximálisan odafigyelünk!

Minden általunk beszerelt új készülékre 2 év garanciát vállalunk a hivatalosan előírt 1 éves jótállás helyett, ezzel is garantálva termékeink megbízhatóságát! Neked nincs kockázatod!

Nálunk nem kell napokat várnod a válaszokra! Legtöbb esetben már azonnal tudunk várható költséget mondani és a beszerelést akár már másnap elkezdjük! Szervizigény esetén 24 órán belül kiszállunk hozzád!

És mit mondanak az ügyfelek?

További segítség és információ a darálós wc-kről

Melyik készülék való neked?

Balogh Péter darálós WC tanácsadó, szervizvezető röviden összefoglalja milyen adatok szükségesek ahhoz, hogy ki lehessen választani a legideálisabb darálós WC készüléket.

Beépítési
útmutatók

Készülék specifikusan összeszedtük, hogy mely készüléket hogyan lehet és hogyan kell beépíteni és üzembe helyezni.

Gyakori kérdések a darálós wc-kről

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket a darálós wc-kkel és a karbantartásukkal kapcsolatban. Ezen felül szervizválasztásról és egyéb fontos tudnivalókról is írunk.

Mit kell tennem, hogy darálós WC-m legyen?

#1 LÉPÉS

Hívj minket a 06-1-285-79-77 telefonszámon, vagy add meg e-mail címed és telefonszámod a lenti űrlapon, majd kattints a Küldés gombra!

#2 LÉPÉS

Kántor Erika a Sanipump Hungária Kft. telefonos kapcsolattartója és tanácsadója keresni fog és segítőkész módon megválaszolja minden kérdésed!

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani