Rólunk 2018-07-10T11:06:32+02:00

Üdvözöl a Sanipump Hungária Kft.

Üdvözlünk és nagyon boldogok vagyunk, hogy érdeklődsz felőlünk! Bizalmadat köszönjük, maximálisan oda fogunk figyelni rá, hogy úgy érezd jól döntöttél mikor felkerestél minket!

Cégünk több éve sikeresen foglalkozik darálós WC-k és háztartási vízátemelők forgalmazásával és szervizelésével. Sikereinket igazolja, hogy a Grundfos hivatalos szakkereskedelmi és szervizpartnerei vagyunk.

Az elmúlt években történő folyamatos fejlesztéseinknek köszönhető lényeges fejlődést tudhatunk magunk mögött. Ennek valamint a többezres vásárlónknak köszönhetően hatalmas mennyiségű tapasztalatra tettünk szert és a terület egyik legnagyobb szakértőjévé váltunk.

Ez a garancia arra, hogy az országban talán mi tudjuk neked a lehetőségekhez képest a legtöbbet nyújtani.

 

Történetünk

0 éve
a piacon
0
elégedett vásárló

Felismertük a problémát, hogy a XXI. században nincs senki az országban, aki megfelelő minőséget képviselve rugalmas megoldásokat kínálna vizesblokkok terén. Számtalan esetben bontási engedélyek, idő és egyéb lehetőségek híján egyedül a darálós rendszerek kínálnak megfelelő alternatívát, ezért kitűztünk célunknak ezen darálós WC rendszerek előnyeinek meghonosítását a köztudatban is. Elmondhatjuk, hogy számításaink bejöttek, a darálós WC-k nagy sikert arattak és növekvő eladásaink lehetővé tették, hogy folyamatosan fejlődjünk, majd saját terméket fejlesszünk ki.

2011 nyarán, a válság igazi mélypontján, összeszedve minden bátorságunkat, építve az eddigi szerviztapasztalatainkra, megalapítottunk gyártóüzemünket. Úgy gondoltuk megérett a lehetőség arra, hogy egy saját tervezésű, magas minőségű, magyar gyártmányú darálós vécét kínáljunk a magyar vásárlóinknak, akik a termék megvásárlásával a magyar gazdaságot is támogathatják. Ezen darálós WC és emulgeátor berendezések gyártását a kiküszöbölhetetlen minőségi és egyéb problémák miatt a Sanipump sajnos már befejezte.

Hála többezres elégedett ügyfélbázisunknak, évek óta az elsők között vagyunk a darálós WC forgalmazása és szervizelése terén.

Hitvallásunk

Már a kezdetekkor eldöntöttük, mi másként fogunk hozzáállni ahhoz amit csinálunk és nem szeretnénk a szervizeket körüllengő bizalmatlanság ködében elveszni. Nem egyéjszakás kalandokra hanem tartós házasságra törekszünk ügyfeleinkkel, így a kivitelezés pillanatától kezdve arra törekszünk, hogy kölcsönös elégedettséggel tekinthessünk egymásra.

Kizárólag magas minőségű, a TÜV és a GS által bevizsgált termékeket forgalmazunk. Olasz, holland, belga, dán, francia, német…. és egyes termékekből magyar gyártók termékeit is forgalmazzuk vagy szervizeljük. Mindig csak olyan darálós WC gyártók termékei voltak és lesznek megtalálhatóak kínálatunkban, amelyek hosszas hibamentes működéséről bizonyosak vagyunk! Kivitelezések esetén ingyenes felmérést, tervezést és árajánlat készítést végzünk, szervizigény esetén pedig 24 órán belül akcióba lépünk.

Munkánkat igyekszünk tudatosan, a környezetünkre tekintettel végezni, ezért csatlakoztunk az Öko-kord Nonprofit Kft. és az Electro-Coord Nonprofit Kft környezetvédelmi programjához. Az általunk forgalmazott termékek csomagolása és a termékeink hulladék kezelése után a vevőinknek és a viszonteladói hálózatban résztvevő partnereinknek további hasznosítási díjfizetésre vonatkozó kötelezettsége nem áll fent.

Az általunk begyűjtött és leselejtezett darálós WC-ket tisztítás után a Selector Elektronikai Termék Újrahasznosító Kft. teszi ártalmatlanná a környezetre és biztos lehetsz benne, hogy a készüléked teljesen újrahasznosul.

Így bánunk a vevőinkkel

Ki a vevő a Sanipump felfogásában?

A Vevő…   a legfontosabb személyisége cégünknek, függetlenül attól, hogy személyesen van jelen, telefonál vagy e-mailt ír.

A Vevő…   nem tőlünk függ, hanem mi függünk tőle!

A Vevő…   nem zaklat bennünket a munkában, hanem Ő ad annak értelmet! Nem mi teszünk neki szívességet azzal, hogy kiszolgáljuk, Ő tesz nekünk szívességet annak a lehetőségnek a megteremtésével, hogy ezt megtehessük!

A Vevő…   nem egy kívülálló idegen, hanem üzletmenetünk élő eleme.

A Vevő…   nem akárki, akivel vitatkozni vagy elmeállapotát mérlegelni lehetne! Nincs senki, aki a vevővel folytatott

vitában felülkerekedett volna!

A Vevő…   olyan valaki, aki kívánságait ismerteti.

A SANIPUMP-nál feladatunk, hogy ezeknek az igényeknek, kívánásoknak megfeleljünk!

Adatkezelési tájékoztatónk