Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Hogyan kérj szakvéleményt a biztosításhoz, ha viharkár vagy egyéb káresemény miatt meghibásodott a darálós WC?

Ebben a cikkben szeretnék pár tanácsot adni és segítséget nyújtani az ügyintézés várható menetéről, ha valamilyen káresemény miatt meghibásodott a darálós WC. 

Milyen káresemények fordulhatnak elő, amik miatt meghibásodhat a darálós WC? 
Felhőszakadás
Csőtörés
Árvíz
Vízbetörés
Villámcsapás

Sajnos az elmúlt időszakok tapasztalatai alapján a heves viharok és felhőszakadások akkora terhelésnek teszik ki a csatornahálózatot, amit már nem képesek megfelelően elvezetni ezáltal az épületek mélygarázsai, pincéi, alagsorai és szuterén lakásai rendszerint szenvednek víz/sár/ szennyvíz betörés általi igen jelentős károkat.

Hasonló kár keletkezik házon belüli vagy akár házon kívüli csőtőrések, főnyomóvezetékek hibájából is, amikor hírtelen víz vagy szennyvíz elárasztja a térszint alatti helyiségeket.

Nagyon sok a viharkárokban a villámcsapás közvetlen, közvetett vagy másodlagos hatása miatt meghibásodott darálós WC berendezés is.

Ahogy az egyéb más gépészeti berendezések így a darálós WC készülékek is, amennyiben túlfeszültség éri őket vagy kívülről körülveszi, ellepi őket a víz igen nagy mértékben, jellemzően költséghatékonyan nem javíthatóan meghibásodnak.

Teljeskörű segítséget nyújtunk a meghibásodott darálós WC állapotfelmérésében, javításában, cseréjében illetve a meghibásodásáról szakvélemény állítunk ki, ami szükséges lesz a biztosítóval való kárügyintézéshez.

Nézzük, hogy mi szokott történni és milyen hibákat követnek el sokan.

A káresemény megtörténte alatt vagy után nem dokumentálnak megfelelően, a hírtelen kapkodásban és kármentesítésben elfelejtenek fotókat készíteni, ami később még hasznos lehet a biztosítóval való kárrendezésben.

A kárbejelentéskor nem mérik fel teljeskörűen a károkat, annyi minden a darálós WC-nél drágább dolog megy tönkre, hogy nem fókuszálnak rá egész egyszerűen kimarad a kárfelvételből ilyenkor lehet hiánypótlást, pótszemlét kérni, de jobb és gyorsabb ha már első körben bekerül a kárfélvételi jegyzőkönyvbe.

Itt érdemes megvizsgálni, hogy a berendezés test vagy menet zárlatos állapotba került-e pl. oldja a kismegszakítót vagy a FI (ÉV) relét és ha igen ezt az állapotát rögzíteni a kárfelvevővel.

Ha a kárfelvevőtől megkapták a kárfélvételi jegyzőkönyvet segítünk a készülék bevizsgálásában és szakvélemény kiállításában továbbá természetesen a darálós WC javításában vagy cseréjében.

A szakvéleményhez szükséges lesz a már említett kárfelvételi jegyzőkönyvön kívül az alábbi adatokra:
Keresd cégünket bizalommal, a tőlünk megszokott ügyfélbarát módon állunk rendelkezésedre darálós WC témakörben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Hívj minket a 0612857977-es telefonszámon, vagy írj e-mailt az info@wcdaralos.hu címre és szívesen segítünk!

Gyere el a bemutatótermünkbe

Nézd meg személyesen a készülékeket 50 nm-es bemutótermünkben, ahol szakmai segítséggel és egyedi kedvezményekkel várunk!

Nézz szét online a termékek között

Nézd meg a honlapon a termékeket, válogass közülük és rendeld meg, mi pedig rövid időn belül kiszállítjuk Neked.

A cikk írójáról:

Üdvözöllek, Balogh Péter vagyok, a Sanipump Hungária Kft. szerviz és kereskedelmi vezetője. Szeretnék segíteni a legideálisabb készülék kiválasztásában. Cikkeimmel a célom, hogy minél hasznosabb információkat osszak meg veled, amik segítenek az ideális készülék kiválasztásában.

Ha bármi kérdésed lenne, hívj a 0612857977-es telefonszámon, vagy írj emailt az info@wcdaralos.hu címre. 

Rólunk

Több éve sikeresen foglalkozunk darálós WC-k és háztartási vízátemelők forgalmazásával és szervizelésével. Sikereinket igazolja, hogy a Grundfos, a Wilo, a DAB márkák hivatalos szakkereskedelmi és szervizpartnerei vagyunk.

Ezen felül büszkék vagyunk arra, hogy SANIPUMP termékeink a BAUHAUS polcain is megtalálhatóak.

Bemutatóterem

Látogass el bemutatótermünkbe, mert egyedi kedvezményekkel és szakértő segítséggel várunk!

Kosár
0

Pörgess a garantált nyereményért!

  • » Nyerj 500-1000 Ft-os kedvezményt vagy ingyenes szállítást
  • » 1 email/1 pörgetés
  • » Garantált nyeremény
Szerencsét próbálok
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és a nyereményjátékkal kapcsolatos szabályzatot!
Ne jelenjen meg többször
Emlékeztessen később
Nem akarok játszani