Telefonszám (0-24h): 06-30-285-79-77 ; 06-1-285-79-77 Cím: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 51. (Útvonaltervezéshez kattints ide!) | E-mail cím: info@wcdaralos.hu | Nyitvatartás: H–P: 8-16h; Sz–V: ZÁRVA

Az új Sanipump Optimum2 WC-3 és Sanipump Optimum2 CWC-3 darálós WC – 2020-ban

A Sanipump Hungária Kft által 2009 óta forgalmazott korábbi nevén (Sani)lift IV majd a modell frissítése és továbbfejlesztése után Optimum WC+3 néven forgalmazott cégünknél az egyik legjobban fogyó darálós WC termékünket a 2020-as évben fokozatosan kivezetjük, mivel ennek a terméknek a teszt időszakkal együtt a közel 11 év alatt a gyártó szerszáma elhasználódott, így a modell gyártása 2020-ban végleg leáll. 2020-ban már csak a 2019 év végén gyártott berendezések kerülnek forgalomba.

A 2019-ben gyártott Optimum készülékek már az új Optimum2 darálós WC készülékek motoregységével kerültek összeszerelésre, tehát az új motor kompatibilis a régi házzal is.

A régi berendezések alkatrész ellátása továbbra is és hosszú ideig zavartalan marad. Az új darálós WC modell az Optimum2 méretében beépíthető a régi készülékek helyére, így a már 10 éves gépek elhasználódása után is könnyedén ki tudja az újra darálós WC-re cserélni. Az új darálós WC modell külső háza tetszetősebb és praktikusabb lett.

Egyszerűbb a karbantartása és a tisztítása egy nem kívánt dugulás bekövetkezte után az őrlőmű felett elhelyezett nyitható szervizajtónak köszönhetően. Az új Optimum2 darálós WC közel 2 cm-rel keskenyebb lett így a beszerelése és a cseréje is kényelmesebb. Az új darálós WC fedelébe épített légbeszívó túlfolyás elleni védelme is a korábbinál nagyobb hatékonyságú!

Az Optimum2-es darálós WC modellcsalád motoregysége is továbbfejlesztésre került, ezt a motoregységet úgy fejlesztették ki, hogy a kényszerkapcsoló vagy a kondenzátor cseréjéhez nem szükséges a berendezést szervizbe szállítani, ilyen hiba esetén is gyorsan és egyszerűen a helyszínen meg lehet javítani az Optimum2 darálós WC készüléket. 

Az új motoregység tehát egy továbbfejlesztett kapcsolóházzal lett szerelve, amelyben az eddigihez képest lényegesen egyszerűbb alkatrészeket cserélni. A motoregysége nem szárazon, hanem olajban fut, ami a csapágyaknak folyamatos kenést, a tekercsnek hűtést biztosít, továbbá, ha a dugulás következtében a szimeringek károsodnának, akkor a fizikai törvényszerűség miatt az olajmennyiség erejéig az megakadályozza a víz befolyását a motorba.

A motoregység továbbfejlesztett és hatékonyabb vágókést és járókereket is kapott.

A készülék ki és bekapcsolását biztosító mikrokapcsoló szintén továbbfejlesztésre került a korábbinál hosszabb élettartalmat elérni kívánó fő szempont alapján. 

Az Optimum2 berendezés ki és bekapcsolási vízszintje a továbbfejlesztések révén a korábbinál magasabb szinten áll:

  • Bekapcsolási vízszintje 9 cm
  • Kikapcsolási vízszintje 5 cm

A korábbi nevén (Sani)lift Speciál majd a korábbi továbbfejlesztések révén Optimum CWC-2 modellek, amelyek függesztett fali WC-khez kifejlesztett darálós WC a fentiekkel megegyező tartalommal szintén új motoregységgel kerültek továbbfejlesztésre. Az új külső ház, amely a nyitható szervizablakon kívül már felső bekötési lehetőséggel is el van látva! Az új oldalbefolyású modell neve így a plussz bekötés révén már Optimum2 CWC-3

További képek az új termékről:

A cikk írójáról:

Üdvözöllek, Balogh Péter vagyok, a Sanipump Hungária Kft. szerviz és kereskedelmi vezetője. Szeretnék segíteni a legideálisabb készülék kiválasztásában. Cikkeimmel a célom, hogy minél hasznosabb információkat osszak meg veled, amik segítenek az ideális készülék kiválasztásában.

Ha bármi kérdésed lenne, hívj a 0612857977-es telefonszámon, vagy írj emailt az info@wcdaralos.hu címre. 

Rólunk

Több éve sikeresen foglalkozunk darálós WC-k és háztartási vízátemelők forgalmazásával és szervizelésével. Sikereinket igazolja, hogy a Grundfos, a Wilo, a DAB márkák hivatalos szakkereskedelmi és szervizpartnerei vagyunk.

Ezen felül büszkék vagyunk arra, hogy SANIPUMP termékeink a BAUHAUS polcain is megtalálhatóak.

Bemutatóterem

Látogass el bemutatótermünkbe, mert egyedi kedvezményekkel és szakértő segítséggel várunk!

Kosár
0