Víztakarékos megoldás, mely kisegít a mindennapokban!

Itt vagy most:>>Víztakarékos megoldás, mely kisegít a mindennapokban!

Víztakarékos megoldás, mely kisegít a mindennapokban!

Egy átlagos munkanapon édesanyák tízezrei próbálják koordinálni a reggeli indulással járó káoszt. Általában szinte mindenki azonos időben szeretné használni a fürdőszobát és a mellékhelyiséget, így ember legyen a talpán, aki egy többgyermekes családban sikeresen és pontosan elindítja csemetéit az iskolába, óvodába, sőt saját maga sem késik el a munkahelyéről. Ezek a családanyák mit nem adnának egy plusz WC-ért!

Amikor a gyerekek felnőnek, jönnek az újabb problémák. A fiatalok első lakásukat általában olcsóbb belvárosi környezetben tudják megvásárolni, ezeknek a lakásoknak a mérete igen kicsi, sokszor nagyon régi körfolyosós „bérházban” találhatóak. A komfortos vagy komfort nélküli helyiségek átépítése egy vagyonba kerül, ha erre nincs lehetőség marad a közös WC a folyosó végén. Ki ne szeretne ilyen helyzetben egy saját kis kuckót, ahol elvégezheti kis és nagy dolgát úgy, hogy nem kopogtat percenként a szomszéd nénike, mert neki is elérkezett a szükség?!

Ezek a nagyon is valós helyzetek bárkivel előfordulhatnak, így szinte mindenkit érintő problémára kínál cégünk hatékony megoldást.

A darálós WC-k egyik legnagyobb előnye a hagyományos beépítésű szerkezetekkel szemben, hogy könnyen telepíthetőek, akár az átlagosnál szűkebb, 40 mm vastagságú lefolyócsövek megléte esetén is használhatóak. Alkalmasak olyan helyiségek berendezésére, ahol a hatóságok nem engedélyezik a bontást, például műemlék jellegű az épület, vagy technikailag nem alakítható ki vastag lefolyócső. Azok számára is kiváló megoldást jelent a darálós WC beszerelése, akik a pincében, alagsorban, vagy esetleg a tetőtérben szeretnének egy második mellékhelyiséget kialakítani. A darálós WC akár függőlegesen is képes a szennyvizet a csatornába, szennyvíztározóba juttatni, bármi egyéb kiegészítő eszköz nélkül!

A kerámiával egybeépített darálós WC beépítésének helyigénye nem nagyobb, mint a hagyományos kerámia WC-nek, hiszen az őrlőmotor és az egyéb alkatrészek, mind a lábazatban helyezkednek el, a motor elkülönítve, száraz területen található, így befolyó víz nem okozhat benne működési zavarokat.

Azon túlmenően, hogy a darálós WC megoldja a kis helyigényű lakások problémáját, minimális vízfelhasználása miatt még spórolni is képes a családok számára.

erdeklodesTudta Ön, hogy minden egyes hagyományos WC öblítéssel 9 liter tiszta vizet használ el?
Mindezt Ön és mindenki, aki hagyományos típusú WC-t használ, naponta körülbelül öt alkalommal teszi meg. Az Ön családjában élők szintén napi szinten pazarolnak el legalább 45 liter vizet fejenként.
Ugye milyen hihetetlen?
Ez a mérhetetlen vízfogyasztás nemcsak környezetünk számára káros, hanem minden hónapban pénztárcánk is megérzi ennek nagyságát. Jó megoldás a költségek csökkentésére egy darálós WC beszerzése. A kerámiával egybeépített darálós WC a drága vízből csak 3 litert fog elhasználni öblítésenként. Egy átlagos háromfős magyar család éves vízfogyasztását a készülék használatával, 34 köbméterrel csökkenthetjük.

Most ugye már kíváncsi arra, hogyan működik a darálós WC!

A darálós WC-k – hasonlatosan a nagyobb számban elterjedt konyhamalamain_mukodescokhoz – a beléjük került anyagokat apró darabokra hasítják a beépített őrlőmotor segítségével. Ennek köszönhetően az ürülék és a 100% cellulózt tartalmazó WC papír könnyedén áthalad a szűk keresztmetszetű lefolyócsöveken is. A toalettet használat után egy gombnyomással tudjuk működésre bírni, ekkor vízzel telítődik a kerámia, beindul az aprítómotor és egy hirtelen szippantással eltűnik minden, amit belehelyeztünk.

A hibátlan működéshez felelősségteljes üzemeltetésnek kell párosulnia. Nem dobhatunk a WC-be ételmaradékot, intimbetétet, popsi törlőt, a legtöbb dugulást okozó tampont, műszálas anyagot tartalmazó toalett papírt és a használt olajat sem, mert bizony drága árat fizethetünk nemtörődömségünk miatt.

main_uzlet

Amennyiben felkeltettük érdeklődését bátran látogasson el bemutatótermünkbe, ahol működés közben is megtapasztalhatja a darálós WC számtalan előnyös tulajdonságát.

2016-11-26T11:49:14+01:00