Vírus elleni védekezéssel kapcsolatos tájékoztató

Itt vagy most:>>Vírus elleni védekezéssel kapcsolatos tájékoztató

Vírus elleni védekezéssel kapcsolatos tájékoztató

Kedves Ügyfelünk!

A SANIPUMP Hungária Kft kiemelten fontosnak tartja az új vírus elleni védekezést!

Folyamatosan figyeljük mind a hazai, mind a nemzetközi járvánnyal kapcsolatos közleményeket és saját működési protokollunkat is ehhez igazítjuk.

Munkatársaink és ügyfeleink egészségének megőrzése érdekében az országos protokollnak megfelelő intézkedési tervet alkalmazunk annak érdekében, hogy biztosíthassuk az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeit.

A SANIPUMP számára kiemeleten fontos a munkavállalók és az ügyfelek egészségének védelme, valamint az üzletmenet folytonosságának fenntartása.

Kiemelten fontos számunkra az is, hogy mindenkor, minden esetben az ügyfeleink segítségére lehessünk a napi kereskedelmi ügyintézésben.

A jelenlegi egészségügyi helyzet azonban mindannyiunktól fokozott óvatosságot, kiemelt fegyelmet kíván. Fokozott figyelemmel vagyunk megelőzésre is, így kiemelt figyelmet fordítunk a higiénés szabályok betartására cégen belül is.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felhívást tett közzé, mely szerint a készpénz felületén akár több napig is életben maradhat a koronavírus. Éppen ezért javasoljuk ügyfeleinknek a bankjegyek és érmék helyett is az elektronikus fizetési megoldások használatát: a bankkártyával, átutalással történő fizetést.

Szakáruházunk jelenleg változatlan nyitva tartással és megfelelő árukészlettel várják ügyfeleinket! Kérjük a darálós WC szakáruházba egyszerre egy vásárló tartózkodjon a kijelölt kordonon mögött! Amennyiben egyszerre többen érkeznek és sorban kell állniuk, kérjük azt az utcán egymástól megfelelő távolságra tegyék!

Azonban kérjük, hogy csak valóban indokolt esetben keressék fel személyesen szakáruházainkat és ott tartsák be a vírus miatt kötelezően hozott közösségi szabályokat, intézkedéseket!

Amennyiben helyszíni javítást, készülék cserét, beépítést szeretne igénybe venni, kérjük csak abban az esetben tegyék, amennyiben nincs a vírussal összefüggésben lévő tünetük!

A helyszíni munkavégzés során kérjük a kollégáinktól a javasolt 1 méteres távolságot tartsák be!

Fenntartjuk a jogot, ha a kollégáink veszélyeztetve tarták az egészségüket, a helyszínen megtagadják a munkavégzést, amennyiben a vírus tüneteit tapasztalják a megrendelőn!

Közös célunk, hogy a megelőzésben is együtt lépjünk fel Önökkel!

Esetleges kérdéseikkel természetesen továbbra is fordulhatnak a kapcsolattartó kollégákhoz.

Köszönjük, hogy felelősségteljes viselkedésével hozzájárul a járvány terjedésének megfékezéséhez!

Mindenkitől türelmet kérünk, és jó egészséget kívánunk!

Budapest, 2020.03.16.

Balogh Péter
ügyvezető

2020-03-16T16:19:18+01:00