Konyhamalacok

Itt vagy most:>>Konyhamalacok
Konyhamalacok 2017-12-13T17:46:03+01:00

A konyhamalacok előnye, hogy a lakásba keletkező szerves hulladékokat képesek összeaprítani így lehetővé teszi azok szennyvízcsatornába juttatását, így szemétbe dobás helyett könnyebben megszabadulhatunk tőlük.

A háztartási hulladékdarálók elsősorban családok részére ajánlott. A család méretétől, a használat gyakoriságától és a hulladék mennyiségétől függően különböző konyhamalacok közül választhatsz. A készülék beszerelése nem csak új konyhákba, hanem szinte minden meglévő mosogatóhoz utólag is megoldható. Nem igényel különösebb karbantartást, kezeléséhez nem szükséges semmilyen szakismeret.

A konyhai hulladékörlők erősebb válatozatban is készülnek, kisebb éttermek, szállodák, nagyobb konyhával rendelkező cégek, illetve olyan családok részére, ahol nagyobb mennyiségű háztartási hulladék eltávolítására van szükség.

Használata egyszerű:

Csak kinyitod a csapot, bekapcsolod a készüléket, majd beleöntöd a szerves hulladékot a mosogató lefolyójába. A munka nehezét innentől már a konyhamalac automatikusan elvégzi. A nagyteljesítményű zúzóelemek mindent apró darabokra őrölnek, amelyek aztán a vízben lebegve távoznak a szennyvízlefolyón keresztül.

Konyhamalac készülékek


Konyhamalac 45+ modell

Ára: 66.900 Ft


Konyhamalac 45AS+ modell

Ára: 74.900 Ft


Konyhamalac 55+ modell

Ára: 89.900 Ft

Nem akarja potyára megvenni?

Ha nem tudja, be fog-e férni, be lehet-e kötni, be lehet-e építeni, semmi gond! Kérje helyszíni állapotfelmérésünket és menjen biztosra! Ne legyen teher a döntés, bízza ránk a felmérést! Mi minden kérdésére választ adunk!

Ránk bízná a beszerelést?

Ne fájjon a feje a beépítés miatt, nem az Ön szakmája! Beszereljük gépét, hogy ön biztos lehessen benne, hogy az tökéletesen fog évekig működni! Mi már tudjuk mire kell figyelni...