Darálós WC tisztítószer

Itt vagy most:>>Darálós WC tisztítószer
Darálós WC tisztítószer 2018-02-15T22:17:54+01:00

A darálós WC készülékek és a háztartási vízátemelő berendezések egyaránt érzékenyek a bennük az idő elteltével felgyülemlett zsír, zsírkő, vízkő és húgykő szennyeződésekre.

Ezen szennyeződések a berendezések egyes alkatrészeinek idő előtti elévüléséhez és hibás működéshez vezethetnek. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb készülék vezérlése a felgyülemlett szennyeződéstől nem megfelelően érzékeli a vízbefolyást, így vagy nem kapcsolja be vagy nem kapcsolja ki a benne lévő átemelő egységet.

Javasolt tehát már a használatba kerüléstől kezdve preventív jelleggel olyan tisztítószerek alkalmazása, amelyek meggátolják vagy esetlegesen eltávolítják az ilyen jellegű lerakódásokat úgy, hogy közben a gépben lévő érzékenyebb alkatrészeket sem károsítják.

A Sanipump elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért az általunk javasolt tisztító és karbantartó szerek mindegyike természetes, biológiailag lebomló anyag és nincsenek káros hatással a környezetre!

Termékeink

Nem akarja potyára megvenni?

Ha nem tudja, be fog-e férni, be lehet-e kötni, be lehet-e építeni, semmi gond! Kérje helyszíni állapotfelmérésünket és menjen biztosra! Ne legyen teher a döntés, bízza ránk a felmérést! Mi minden kérdésére választ adunk!

Ránk bízná a beszerelést?

Ne fájjon a feje a beépítés miatt, nem az Ön szakmája! Beszereljük gépét, hogy ön biztos lehessen benne, hogy az tökéletesen fog évekig működni! Mi már tudjuk mire kell figyelni...