Tájékozódnék 2018-09-22T01:08:34+02:00

A darálós WC akkor lehet ideális választás számodra ha

IGAZ RÁD, HOGY:

 • Bővült a család és nem elég az egy fürdőszoba

 • Építkezel és keresed a legtrendibb technológiákat WC-k, fürdők terén

 • Kis helyigényű WC-t szeretnél mert kicsi a lakás és kevés a hely

 • Gyorsan kivitelezhető mellékhelyiség kellene a hétvégi házba

 • Könnyíteni szeretnél nehezen mozgó idős szüleid életén

 • Spórolni szeretnél a vízfogyasztásodon és a környezeted kímélni

DE KÖZBEN:

 • Feláll a szőr a hátadon ha a szét kell verni a fél lakást a beszerelés miatt

 • Netán nincs is engedély, nincs lehetőség a bontásra

 • Hiába szeretnéd beépíteni a pincét, félsz, hogy nem folyik el a szennyvíz

 • Kicsi a hely és fogalmad sincs, hogy fog minden beférni, elférni

 • Már jó lenne ha holnapra kész lenne a beszerelés

 • Nem akarod hogy egy link szerelőbrigád sörrel a kezében tákoljon össze valamit ami másnap tönkremegy és rossz ránézni

Hogyan segít rajtad a darálós WC?

A darálós WC segítségével megkapod a kényelmet, gyorsaságot és azt a szabadságot, hogy akár bontás nélkül tehess bárhova WC-t, zuhanyzót, legyen az pince, padlás, nyaraló, vagy régi építésű lakás!

Nem igényel bontást ezért nem kell szétverni a lakást

Akár a falon kívüli csövön keresztül, a sarokban, a mennyezethez közel is továbbítható a szennyvíz így az sem probléma ha nincs a közelben szennyvízcsatorna. A darálós WC kis térfogatúra aprítja és sűríti az ürüléket, így nem szükséges ronda nagy csöveket beépíteni.

Pincébe, régi építésű lakásba, szobába is betehető

A darálós WC által alkalmazott aprító és tömörítő eljárás lehetővé teszi, hogy a szennyvíz akár függőlegesen, a mellékhelység/fürdőszoba szintjétől magasabban lévő szennyvíztározóba, csatornába is eljusson, bármi egyéb kiegészítő eszköz nélkül.

Kis helyen is elfér, gyorsan telepíthető

A rendszer teljesen komplett, minden működéshez szükséges eszköz elfér egy öblítőtartály méretű dobozban így gyorsan telepíthető. Semmivel több helyet nem foglal egy hagyományos WC-nél, azonban előnyeit tekintve égbekiáltó a különbség.

Szükség esetén egyszerűen áthelyezhető

Tekintettel arra, hogy az üzembe helyezése nem igényel bontást, ezért a szükség szerinti áttelepítése is egyszerűen megoldható. Alkalmi, ideiglenes WC, mosdó, fürdő létesítésére is teljesen tökéletes.

Továbbítja a mosógép, zuhanyzó, mosdó szennyvizét is

Szükség szerint akár a mosógép, mosdó, fürdő szennyvizét is rá lehet kötni, így egy teljes vizesblokk telepítésének nehézségeit képes megoldani egy kardcsapással. Elég egy darálós WC egységet telepíteni és máris megoldódott a többi rendszer szennyvízáramlása.

EZ ZSENIÁLIS! De hogyan is működik pontosan?

A darálós WC lelke egy aprítómotor ami lehetővé teszi, hogy az ürülék és szennyvíz egy igen kis keresztmetszetű csövön keresztül igen nagy nyomással távozzon. Elegendő egy maximum 40 mm-es műanyag cső a szennyvíz továbbítására és ezt a szennyvizet a készülék akár 100 m-nyi távolságra képes vízszintesen elpumpálni. Amennyiben a továbbítás helye, azaz a szennyvíz főcsatorna, avagy az ülepítőgödör magasabban helyezkedik el mint a mellékhelyiség (tipikusan ilyen a pincébe szerelt WC esete) az esetben a mellékhelyiség szintjétől 7 m-es magasságig képes a darálós WC önerejéből elpumpálni a szennyvizet.
[/fusion_builder_column_inner]

Oké, nekem erre van szükségem! De ki, hogyan,  és mikor fogja ezt beszerelni?

Jut eszembe, nem hangos ez? Vagy nem dugul el könnyen?

szobor
A darálós WC és alapvetően az egész aprításra alapozott rendszer teljesen megbízhatóan és stabilan működik. Természetesen elpusztíthatatlan rendszer nem létezik. Ahogyan egy tökéletesen és precízen működő svájci órát is megállíthat egy homokszem, úgy a darálós WC esetében is vannak dolgok melyek aprítására nem alkalmas, vagy ha mégis beledobjuk az csökkenti az élettartamát. Ezek az alábbiak:

 • popsi törlő
 • smink vatta
 • műszálas alapanyagú WC papír ( Forest)
 • műszálas alapanyagú  termékek ( törlőkendő, felmosó mopp)
 • óvszer
 • intim betét, tampon
 • csirkecsont, ételmaradék
 • szilárd tárgyak
 • építkezési törmelék, glettanyag

 

Zaj szempontjából a rendszer működése alig hangosabb mint egy hűtő amiben épp bekapcsolt a kompresszor. Az aprító motor csak időszakosan kapcsol be, akkor mikor a szintérzékelő úgy érzi kellő mennyiségű darálandó anyag került a tartályba. Ebből kifolyólag nem dolgozik állandóan, csak időszakosan és rövid ideig ad halkan búgó hangot.

Természetesen nem árulunk zsákbamacskát! Szeretnéd élőben megnézi hogyan üzemel, mennyire csendes? Gyere el hozzánk, megnézheted, meghallgathatod bemutatótermünkben!

Címünk:

1205 Budapest, Nagykőrösi út 51(Nagykőrösi út Vas Gereben u. sarok)

Van valami garancia arra, hogy elégedett leszek?

alkoholmentes

A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek SOHA nem isznak munka közben (de még munkán kívül is maximum ünnepekkor koccintanak), ezért biztos lehetsz benne, hogy garantáltan a munkájukra fognak figyelni.

jotallas

Minden általunk beszerelt új készülékre teljeskörű cseregarnciát vállalunk egy évig, így Te semmit nem kockáztatsz. Szükség esetén ingyen házhozvisszük és beszereljük a cserekészüléket.

gyorsreagalas

Nálunk nem kell napokat, heteket várnod árajánlatokra és beszerelésre! Legtöbb esetben akár azonnal tudunk várható költséget mondani számodra és a beszerelést akár már másnap elkezdjük! Szervízigény esetén 24 órán belül kiszállunk hozzád!

És mit mondanak az ügyfelek?


cavi
Ezúton is hálásan köszönjük a Cavalliera modell csapat nevében gyors munkájukat, és korrekt, segítőkész hozzáállásukat, amellyel megmentették a divatfotózás körül felmerült “kellemetlen” problémát!
Cavalliera modell csapat
Az ember életében fontos lehet egy jó ügyvéd, egy jó könyvelő, egy jó pap és nem árt egy telefonszám amit fel lehet hívni, ha elromlik a WC. 🙂
Szabó Erika, Barátok Közt
Nem rég ment el a szerelőjük. Csak pozitívan tudok nyilatkozni! Nem folyt ki semennyi víz sem! Elmagyarázták a hiba okát, mire figyeljünk stb. A korábbi mesterek, csak szétszedték a WC-t és kifolyt a sok víz, amit lehetett felmosni. A szerelő Úr, kis szivattyúval kipumpálta a vizet a WC-ből, így nem kellett felmosni! Ha korrekt ügymenetet akarnak, hívják ezt az társaságot.
K. Ferenc, Üllői út
keknyil
Egyik helyen javíthatatlannak a másik helyen kb 90.000-ért megjavíthatónak titulált Grundfosz vécénket itt a Nagykőrösi úton 31.100 Ft-ért megjavították nekünk úgy, hogy reggel bevittük délután mehettünk érte. Mivel elég rossz most az anyagi helyzetünk, így ezúton is szeretnénk megköszönni a javítást és a kedvezményt!
Özv. Zentainé
keknyil

Döntöttem! Mit kell tennem, hogy darálós WC-m legyen?


erikakutya+szoveg

Add meg e-mail címed és telefonszámod, majd kattints a Küldés gombra! Ügyintézőnk egy órán belül keresni fog és lelkesen megválaszolja minden kérdésed!

  Neved

  Email címed

  Telefonszámod

  Üzeneted