Komplett kivitelezések 2016-11-26T11:49:14+01:00

Darálós WC-k telepítése, komplett vizesblokk kivitelezések

Szeretnél darálós WC-t, esetleg fürdőt, mosdót telepíteni de nem tudod beüzemelni? Szakemberekre lenne szükséged de nem találsz sehol egy jó vízvezeték szerelőt, villanyszerelőt?

NE AGGÓDJ EGY PERCIG SEM!

Természetesen mi nem csak áruljuk berendezéseinket hanem be is szereljük őket! Hisz ki értene legjobban a beszerelésükhöz, ha nem azok, akik a Sanipump elsődleges magyar forgalomba hozói és Grundfos szakkereskedők is? Elvégzünk a csőszereléstől kezdve a villanyszerelési munkán át mindent ami a beszereléshez, beüzemeléshez szükséges! SŐT! Mi nem hagyunk mocskot, rumlit magunk után, mindent szépen visszarendezünk eredeti állapotába. Munkánkért maximálisan vállaljuk a felelősséget ezért teljeskörű garanciát biztosítunk minden általunk végzett szerelésre.

Apropó! Elegünk van nekünk is, a kora reggel kocsmával indító szakemberekből, így mi arra is biztosítékot adunk, hogy nálunk nem fogsz link szerelőkkel találkozni! Félsz, hogy ez csak mese? Visszaadjuk a pénzed ha mégsem így lenne!

Kivitelezések esetén ingyenes felmérést, tervezést és árajánlat készítést végzünk!

Add meg e-mail címed és telefonszámod, majd kattints a Küldés gombra! Ügyintézőnk egy órán belül keresni fog és lelkesen megválaszolja minden kérdésed!keknyiljobbra

  Neved

  Email címed

  Telefonszámod

  Üzeneted

  alkoholmentes

  A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek SOHA nem isznak munka közben (de még munkán kívül is maximum ünnepekkor koccintanak), ezért biztos lehetsz benne, hogy garantáltan a munkájukra fognak figyelni.

  fustmnetes

  A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek NEM dohányoznak, pláne nem munka közben! Nem kell attól tartanod, hogy füstös lesz utánunk a lakásod, kényelmedre maximálisan odafigyelünk!

  jotallas

  Minden általunk beszerelt új készülékre 2 év garanciát vállalunk a hivatalosan előírt 1 éves jótállás helyett, ezzel is garantálva termékeink megbízhatóságát! Neked nincs kockázatod!

  gyorsreagalas

  Nálunk nem kell napokat várnod a válaszokra! Legtöbb esetben már azonnal tudunk várható költséget mondani és a beszerelést akár már másnap elkezdjük! Szervízigény esetén 24 órán belül kiszállunk hozzád!