Szolgáltatásaink 2018-09-22T01:08:24+02:00

Az alábbiakban áttekintheted milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani számodra

Darálós WC rendszereinket nem csak áruljuk, hanem beszereljük és be is üzemeljük Neked őket. A beszerelés után sem hagyunk magadra, bármikor hívhatsz minket ha valami baj van, 24 órán belül kimegyünk és segítünk! Telefonszámaink: 06-1-285-79-77 illetve 06-70-418-93-96
 

Darálós WC-k telepítése, komplett vizesblokk kivitelezések

Szeretnél darálós WC-t, esetleg fürdőt, mosdót telepíteni de nem tudod beüzemelni? Szakemberekre lenne szükséged de nem találsz sehol egy jó vízvezeték szerelőt, villanyszerelőt?

NE AGGÓDJ EGY PERCIG SEM!

Természetesen mi nem csak áruljuk berendezéseinket hanem be is szereljük őket! 

Elvégzünk a csőszereléstől kezdve a villanyszerelési munkán át mindent ami a beszereléshez, beüzemeléshez szükséges! SŐT! Mi nem hagyunk mocskot, rumlit magunk után, mindent szépen visszarendezünk eredeti állapotába. Munkánkért maximálisan vállaljuk a felelősséget ezért teljeskörű garanciát biztosítunk minden általunk végzett szerelésre.

Apropó! Elegünk van nekünk is, a kora reggel kocsmával indító szakemberekből, így mi arra is biztosítékot adunk, hogy nálunk nem fogsz link szerelőkkel találkozni! Félsz, hogy ez csak mese? Visszaadjuk a pénzed ha mégsem így lenne!

Kivitelezések esetén ingyenes felmérést, tervezést és árajánlat készítést végzünk!

Add meg e-mail címed és telefonszámod, majd kattints a Küldés gombra! Ügyintézőnk egy órán belül keresni fog és lelkesen megválaszolja minden kérdésed!keknyiljobbra

  Neved

  Email címed

  Telefonszámod

  Üzeneted


  alkoholmentes

  A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek SOHA nem isznak munka közben (de még munkán kívül is maximum ünnepekkor koccintanak), ezért biztos lehetsz benne, hogy garantáltan a munkájukra fognak figyelni.

  fustmnetes

  A nálunk dolgozó szerelők és szakemberek NEM dohányoznak, pláne nem munka közben! Nem kell attól tartanod, hogy füstös lesz utánunk a lakásod, kényelmedre maximálisan odafigyelünk!

  jotallas

  Minden általunk beszerelt új készülékre 2 év garanciát vállalunk a hivatalosan előírt 1 éves jótállás helyett, ezzel is garantálva termékeink megbízhatóságát! Neked nincs kockázatod!

  gyorsreagalas

  Nálunk nem kell napokat várnod a válaszokra! Legtöbb esetben már azonnal tudunk várható költséget mondani és a beszerelést akár már másnap elkezdjük! Szervízigény esetén 24 órán belül kiszállunk hozzád!

  Darálós WC-k szervízelése

  Elromlott a darálós WC? Szükségszerű lenne egy karbantartás? Nem odavaló dolog került bele?

  Már rohanunk is!

  Gyorsszolgálatunk a bejelentéstől számított 24 órán belül megkezdi a szervízelést, hiszen tudjuk milyen irtó kellemetlen tud lenni a WC hiánya!

  Nem csak az általunk forgalomba hozott, de a piacon lévő összes modell-t rövid időn belül szervízeljük legyen az Grundfos, Wilo, Actana, Waterflash, Hydrop, Lomac, Cerit, Crebroyer, ABS, Sanipump, Saniplast, Sanisplit, FLU, TECMA, Ceramica Italia

  Ráadásul a Grundfos Sololift 3-0, Sololift 4-2, Sololift+ modellcsalád illetve a Multilift, Liftaway, és a legújabb Sololift2 modellcsalád garanciális szervízelésére is jogosultak vagyunk!

  Csőtisztítás

  Eldugult a WC? Eldugult a csatorna?

  A darálós WC-k dugulás elhárításán kívül, a darálós WC-k elnyomási ágának gépi tisztítását, vízkőmentesítését és duguláselhárítását is vállaljuk a legkorszerűbb technikák segítségével!