A Sanipump Hungária Kft-nél megvásárolható egyéb termékek gyártóinak bemutatása

Itt vagy most:>>A Sanipump Hungária Kft-nél megvásárolható egyéb termékek gyártóinak bemutatása

A Sanipump Hungária Kft-nél megvásárolható egyéb termékek gyártóinak bemutatása

A Sanipump Hungária Kft-nél megvásárolható egyéb termékek gyártóinak bemutatása

 

Alfoldi_logo

Alföldi

Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint 260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát. Ez a szanitergyár nem állít elő darálós WC-t!

Alföldi tremékkatalógus 2010

Az Alföldi honlapja

A Villeroy & Boch honlapja

 

Grundfos

Grundfos_logo

A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártója, amelynek 1945-ös alapítása óta legfontosabb törekvése, hogy világszerte sikeresen fejlesszen, gyártson és értékesítsen kiváló minőségű szivattyúkat, szivattyú rendszereket, ezzel is hozzájárulva a magasabb életszínvonal és az egészségesebb környezet kialakításához. Felelősséggel tartozunk alkalmazottainkért, a minket körülvevő környezetért és ügyfeleinkért, akik megbíznak felelősségteljes munkánkban.

Grundfos Hungária Kft honlapja

 

Geberit

13_Geberit_logo

A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. A termékskála nyolc termékcsoportot foglal magába: vízellátó és fűtési rendszer, lefolyórendszer, speciális szaniterek, falsík előtti szerelési rendszer, falon kívüli öblítő rendszer, közösségi helyiségek szerelvényei, szaniterek kiegészítő szerelvényei, megmunkáló szerszámok.

A Geberit Magyarország Honlapja

2016-11-26T11:49:14+01:00