Nagyszerű ajánlat a WC világnapja (nov 19.) alkalmából

Itt vagy most:>>Nagyszerű ajánlat a WC világnapja (nov 19.) alkalmából

Nagyszerű ajánlat a WC világnapja (nov 19.) alkalmából

2013-tól kezdve november 19-ét a WC Nemzetközi Világnapjává nyilvánította az Egyesült Nemzetek Szervezete. Mi is tisztelgünk ezen megmozdulás előtt és a világnap alkalmából egy nagyszerű darálós WC ajánlatot raktunk össze, melyet itt érsz el: WC világnapi ajánlat.

De pontosan mi értelme ennek a megmozdulásnak?

A világnap azért jött létre, hogy az ENSZ felhívja a fejlődő országokban élők hátrányos helyzetére a világ szemét. Míg nálunk itthon, Európában az a legnagyobb problémánk milyen készüléket válasszunk a mellékhelyiségbe, addig Afrikában és Dél-Ázsiában, vannak olyan falvak, ahol életükben nem láttak még WC csészét sem az emberek.

A WC hiánya nem csak a lecsökkent komfortérzetet vonja maga után, hanem számos veszélyforrást is magában rejt, mint például a fertőzések terjedését. Az említett, fejlődő országok lakói, gyakran csak önmagában a hasmenéses megbetegedések miatt tömegesen elhaláloznak. Tehát a probléma égető és életveszélyes, ezért érdemes nekünk is figyelni rá, tudni róla.

Bár itthon, Magyarországon nem a WC léte a kérdés, csak a típusa, mi mégis szeretnénk hozzájárulni a terjedéséhez, ezért egy nagyszerű világnapi ajánlatot raktunk össze, melyet itt érsz el: világnapi ajánlat.

sanicsomag1

2016-11-26T11:49:14+01:00