Megújulás csomag 2016-11-26T11:49:13+01:00

Megújulás csomag = Régi WC, új pompa

Bizonyára Te sem szereted a kiszolgáltatott helyzeteket és a váratlan problémákat, igazán becsülendő ha valaki ennyire előrelátó! Ahogy egy autót is karban kell tartani 20.000 km-enként, úgy egy egy darálós WC-nek is rettentően növeli megbízhatóságát egy időszakos karbantartás.

Problémák:

Egy darálós WC készülék megfelelően karbantartva akár évtizedekig szolgálhat Téged megbízhatóan! Viszont ha elhanyagolod akkor sajnos az alábbi veszélyeknek teszed ki magad.

A darálós WC legádázabb ellenségei a 

 • vízkő (+húgykő), ami szélsőséges esetben annyira fel tud vastagodni, hogy szó szerint megállítja a darálós WC-d

 • a fekáliából, tisztálkodásból (szappankő) és mosogatásból lerakódó zsír, ami felöregíti a gumi alkatrészeket, eltömíti a kapcsolási rendszereket ami szintén katasztrofális dolgokat okozhat

A készülék folyamatos karbantartása ecet használatával segíthet, de a Budapesten magas német keménységi fok (vízkeménység) miatt általában csak fizikailag lehet eltávolítani a berendezésekből a vízkövet.

FIGYELEM!  A túlzottan agresszív, nem idevaló vízkőoldók és vegyszerek ahelyett, hogy segítenének, inkább szétmarják a rendszer elemeit és súlyos károkat okoznak!

Ha elkopik a csapágy és felöregszenek a tömítések, akkor

 • a motor erőlködik majd megszorul, ezenkívül belefolyhat a víz a hibás tömítéseken keresztül, ennek következtében pedig le is éghet!

 • elég ha megszorul, már ekkor sem lehet elindítani és könnyen ott állhatsz tanácstalanul egy tele WC-vel…

 • ha egy csapágy elkopott, túlzott hőt fog termelni, ami kimelegíti, eldeformálja a csapágyfészkeket. Ez esetben a motor házát teljesen tönkreteszi, ami bizony nem pótolható főalkatrész egy darálónál!

Minden darálós vécében vízkenésű tengelyek vannak. A tengelyre rögzített alkatrészek folyamatos forgásban vannak, állandó ütést kapnak amikor egy adag darálni valóval kell megdolgozniuk. 4-5 évente célszerű ezek cseréje, mielőtt nagyobb bajt okoznak.

A darálós WC vezérlést biztosító alkatrészek is sajnos elévülnek. Van egy kapcsolási szám amire tervezték, ami azt jelenti, hogy minden egyes lehúzással vágjuk a centit…

Ha egy készüléknek tönkremegy a vezérlése

 • jobb esetben nem kapcsol be, ekkor “csak” felgyülemlik és elönthet a fekália

 • rosszabb esetben szárazon futtatja a darálóban lévő szivattyút ami aztán leég, de végül itt is felgyülemlik a fekália, ráadásul még a darálót is ki kell cserélni

arrow_right

arrow_right

arrow_right

arrow_right

arrow_right

arrow_right

 

Megoldás:

Ez a csomag jeges vízként oltja el az égető problémákat, és magabiztossá tesz, hisz tudni, fogod, hogy mindent megtettél WC-d üzembiztonsága érdekében!

Kimegyünk, leszereljük a készüléked és bevisszük szakszerű műhelyünkbe. Fertőtlenítjük, vízkőtelenítjük és zsírtalanítjuk még az utolsó apró felületeket is! Patyolattá varázsolt készüléked újra házhoz visszük Neked, és fel is szereljük!

 

 

Lecseréljük a csapágyat, csapágyfeszítőt, CRN csúszógyűrűt, szimeringet és tömítés garnitúrát, járókereket, és megélezzük a daráló kést! Eredmény? Halkabb WC és tökéletes nyugalom minden lehúzásnál, hisz a forgó részek újra profin végzik a dolgukat…

 

 

Lecseréljük a vezérléssel együtt a kapcsolóházak tömítéseit, mipolán csöveket, kondenzátort és minden egyéb elhasználódott kis alkatrészt. Eredmény? A WC mindig bekapcsol amikor kell és nem lesz több rémálom amiben kiöntő WC szerepel… 

Mi fog történni ha kéred ezt a csomagot?

erikakutya+szovegA csomag igényléséhez semmi mást nem kell tenned, elégséges megadnod egy telefonszámot amin kereshetünk, innentől pedig mindent mi intézünk.

A telefonszámod megadása után kedves ügyintézőnk, Erika fel fog Téged hívni és egyeztet Veled egy olyan időpontot ami számodra a legalkalmasabb. Szakértő kollégáink a megbeszélt időpontban kimennek, felmérik készüléked állapotát és kicserélik a csomagban foglalt alkatrészeket.

Amennyiben valamelyik alkatrész még nem érett meg a cserére, esetleg új, a csomagban nem foglalt alkatrészek meghibásodását észlelik, az esetben arról is tájékoztatni fognak.

 

Mennyibe kerül ez a csomag?

A csomag részletei:

 • Kétszeri kiszállás, fel- és leszerelés
 • Teljes fertőtlenítés, zsírtalanítás, vízkőtelenítés
 • Elkopott forgó alkatrészek cseréje
 • Elévült, megbízhatatlan vezérlés cseréje

– Kedvezmény

Ne feledd, kupon kódod csak az esetben ér 5.000 Ft-ot amennyiben 1 héten belül leadod foglalásod a csomagra!

kupom_5

+ Ajándékok

Törzsvásárlói kártyáddal ezután minden szervizelés alkatrészdíjából 20% kedvezményt adunk Neked!

torzsvasarlo

egytoll

A csomag ára nagyban függ a darálós WC-d típusától, így pontos végösszeget csak telefonos egyeztetés után tudunk Neked mondani. A várható csomagár: 15.000 Ft  és 35.000 Ft között mozog.

Görgess lentebb és kérj visszahívást, hisz a héten csomagod árából 5.000 Ft-ot farag le a kuponod!

Csomagod ára és időpontfoglalás

arrow_right

Add meg telefonszámod, majd kattints a piros gombra, ügyintézőnk pedig fel fog hívni!

Telefonszám:

arrow_left