Darálós WC szerviz választás 2018-09-21T23:42:31+02:00

Hogyan válassz darálós WC szervizt?

 

Szerviz_ebook_kesz_korbevagott

LETÖLTÉS

Elromlott a darálós WC-d? Hangosabb lett? Csak búg?

HÚZD Ki a készüléket az elektromos CSATLAKOZÓBÓL és HÍVJ MINKET! Azonnal válaszolunk,
24 órán belül kimegyünk és garantáltan megjavítjuk készüléked!

NON-STOP HÍVHATÓ SZERVÍZÜNK SZÁMA: 06-1-285-79-77

Mire kell odafigyelni szervíz választásakor?

Duguláselhárítóknak darálós WC-t javítani szigorúan tilos és életveszélyes!

Nem értenek ezekhez a rendszerekhez nincs hozzá megfelelő szakképesítésük, nem tudják a helyes szétszedési és összerakási sorrendet sem. Egy duguláselhárító több kárt csinál, mint hasznot. Gondolj bele itt víz és áram találkozásáról van szó! Ne bízd kontárra! Csak erre szakosodott szakszervizt válassz!

Óvakodj a kiszállási díj mentes cégektől!

Kifejezetten szeretnénk felhívni a figyelmet a rövidéletű cégekre, akik állítólag mindenhez értenek mindent meg tudnak javítani és még kiszállási díjuk sincs! Legalábbis azt állítják, azonban a végén a javítási vagy munkaköltségen igencsak erősebben fog a ceruzájuk. Nekik is kell autót üzemeltetniük, tankolniuk, parkolást fizetniük stb. így egyszerűen képtelenség ingyen kiszállni. Sok panaszt hallottunk, miszerint egy 15.000 Ft-os javítás kiszállással együtt 30.000 Ft-ba került a végén olyan cégnél, akinél állítólag nem is volt kiszállási díj…

Vigyázz a készülékedre ha elviszik a szervizbe!

A készülékeket sok esetben be kell szállítani szervizbe. Ez tény, vannak olyan jellegű javítások, amik szigorú feltétekhez kötöttek és csak szervizben végezhetőek, de ilyenkor se fizess előre, csak ha visszahozták és ismét üzemel a berendezés! FONTOS! Mindig alaposan figyeld meg, hogy ugyanazt a gépet kapod e vissza mint a sajátod! Sajnos hallottunk olyan esetről, amikor kicserélték az ügyfél pár hónapos készülékét egy több éves gépre… A gyártási sorszámból könnyen kiderül nem akarnak e átverni.

Soha ne fizess el nem végzett munkáért!

Sokan panaszkodnak olyan szélhámosokra, akik jó megjelenéssel komolynak tűnő „szöveggel” beleöntenek speciális szereket a WC-be, mondván az majd megold minden problémát, de legalább 2 óráig ne húzza le. Mi történik? Semmi! Egy csapágy vagy kapcsoló problémát nem old meg semmilyen lefolyó tisztító! 2 óra múlva ők már messze járnak a pénzeddel! A telefont persze nem veszik fel!

Ne fizess többet a javításért, csak azért mert drágább a készüléked!

Hallottunk olyan cégről is, aki beazonosítja az ügyfél darálójának márkáját, hogy az újonnan 160 e Ft volt, ezek  alapján pedig annak a dugulás elhárítása 40 e Ft. Valójában azonban NINCS akkora különbség, hogy a 60 e Ft-os gépet annyival könnyebb lenne javítani, mint a 160 e Ft-ost, tehát indokolatlanul kérnek többet a javításért!

Ne hagyd, hogy kontárok nyúljanak a darálós WC-dhez!

Tipikus hiba, hogy olyan emberek nyúlnak a WC-hez akik azt hiszik értenek hozzá. A dugulás elhárítók például gyakorta belenyomják a darálós WC-be a spirált, ezzel pedig javíthatatlanul tönkreteszik a járókereket/ szivattyúlapátot, késeket, kilyukasztják a gumiaknát stb. Mindezek után tájékoztatják az ügyfelet, hogy nem sikerült megjavítani a WC-t, hívjanak olyan szerelőt aki erre szakosodott. Természetesen ekkorra már tönkretették a gépet, ráadásul a markukat is tartják! Nekik egy próbát megért…

Ne fizess olyannak a javításért aki nem akar számlát adni!

A számla maga a számon kérhetőség garanciája. Ha valaki nem akar számlát adni, az azt jelenti, hogy nem akar felelősség vállalni a munkájáért, tehát nem végezte azt jól el. Ki akar egy olyan szerelőnek fizetni aki nem bízik a saját munkájában sem?

Mennyibe kerül reálisan egy javítás?

  • Kiszállás díja Budapesten: netto 6000 Ft
  • Állapotfelmérés és bevizsgálás: DÍJTALAN
  • Javítás díja: 15-50 e Ft-ig terjedhet (egyszerű dugulás elhárítástól komplett motorcseréig)

Miért pont minket hívj?

Immár közel 10 éve dolgozunk a darálós WC szakmában, több 1000 esetet látunk, több 1000 WC-t javítottunk meg és több 1000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk! Nem mellesleg piacvezetők vagyunk Magyarországon és munkánkért teljes magabiztossággal vállaljuk a felelősséget!

Hogyan zajlik a javítás?

  • Telefonhívásod során tanácsot adunk, rögzítjük címed
  • Kollégánk 24 órán belül házhoz megy, megvizsgálja a készüléket
  • Amennyiben lehetséges, megjavítja a helyszínen
  • Ha szükséges, beviszi a szervizbe, majd ott javítja meg
  • Kollégánk visszaszereli a készüléket és üzembiztosan átadja

HÍVJ MINKET BÁTRAN, NON-STOP:
06-1-285-79-77

Az ember életében fontos lehet egy jó ügyvéd, egy jó könyvelő, egy jó pap és nem árt egy telefonszám amit fel lehet hívni, ha elromlik a WC. 🙂
Szabó Erika, Barátok Közt
Nem csak az általunk forgalomba hozott, de a piacon lévő összes modell-t rövid időn belül szervízeljük legyen az Grundfos, Wilo, Actana, Waterflash, Hydrop, Lomac, Cerit, Crebroyer, ABS, Sanipump, Saniplast, Sanisplit, FLU, TECMA, Ceramica Italia,

Ráadásul a Grundfos Sololift 3-0, Sololift 4-2, Sololift+ modellcsalád illetve a Multilift, Liftaway, és a legújabb Sololift2 modellcsalád garanciális szervízelésére is jogosultak vagyunk!