Konyhamalacok 2016-11-26T11:49:14+01:00

Konyhamalacok

A konyhamalacok előnye, hogy a lakásba keletkező szerves hulladékokat képesek összeaprítani így lehetővé teszi azok szennyvízcsatornába juttatását, így szemétbe dobás helyett könnyebben megszabadulhatunk tőlük.

A háztartási hulladékdarálók elsősorban családok részére ajánlott. A család méretétől, a használat gyakoriságától és a hulladék mennyiségétől függően különböző konyhamalacok közül választhatsz. A készülék beszerelése nem csak új konyhákba, hanem szinte minden meglévő mosogatóhoz utólag is megoldható. Nem igényel különösebb karbantartást, kezeléséhez nem szükséges semmilyen szakismeret.

A konyhai hulladékörlők erősebb válatozatban is készülnek, kisebb éttermek, szállodák, nagyobb konyhával rendelkező cégek, illetve olyan családok részére, ahol nagyobb mennyiségű háztartási hulladék eltávolítására van szükség.

Használata egyszerű:

Csak kinyitod a csapot, bekapcsolod a készüléket, majd beleöntöd a szerves hulladékot a mosogató lefolyójába. A munka nehezét innentől már a konyhamalac automatikusan elvégzi. A nagyteljesítményű zúzóelemek mindent apró darabokra őrölnek, amelyek aztán a vízben lebegve távoznak a szennyvízlefolyón keresztül.

malac_model_54
malac_model_65
  • Strapabíró konstrukció
  • Utólag is beépíthető
  • Könnyű kezelhetőség
  • Nagy kapacitású
  • Ipari kivitel is kapható

További paraméterekért, a termékek áráért, megrendeléséért kattints a gombra!

Irány a webshop!
Irány a webshop!